Hirdetés

Doom mod - anime csajok és nindzsa kardok

|

Ez a mod megmutatja, hogy milyen lett volna a Doom, ha a japánok csinálják.

Hirdetés

Szeretnéd, ha a Doom-ban több lenne a ninja csaj, a katana és az üvöltő metál? Akkor jó helyen vagy, mert a DemonSteele mod pont ezt oldja meg. Egy ideje már létezik, de most újabb karakterrel bővül, így figyeltünk rá fel mi is.

A sztori lényege nagyjából annyi, hogy jönnek démonok megszállni a Földet, akiket levágunk, aztán jönnek még, akiket megint le kell vágni. A történet középpontjában egy koreai katona, Jung Hae-Lin áll, aki történetesen egy nindzsa hölgy és kinyír bárkit.

A nemsokára érkező második karakternek, Sun Shihongnak nincs kardja, de ő mondjuk elég jónak tűnik emberek és démonok halálraütlegelésében.

A DemonSteele az egyik legjobb mod, amit valaha láttál, és emlékeztet minket arra a csodálatos tényre, hogy a Doom modding közössége halhatatlan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)