DOOM - minden platformon ugyanúgy fog futni

|

A DOOM fejlesztői ma nagy örömmel tudatták velünk, hogy a konzolos változatokból is sikerült kihozni a 60 fps-t 1080p mellett. Édes a stabil futás ígérete.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Az id Software emberei ma reggel nagy örömmel értesítették a rajongókat, hogy az új DOOM a konzolokon sem fog csalódást okozni (legalábbis technikai fronton). Ha minden igaz, akkor az Xbox One és a PlayStation 4 is 1080p-ben, 60 fps sebességgel pakolja majd a képeket.

"Azt akarjuk, hogy az emberek azon ámuldozzanak, miért képes a DOOM és az id Tech 6 ilyen csodálatos vizualitás mellett ilyen tükör simán futni, amikor más játékok 30 fps mellett sem néznek ki ennyire jól" - mesélte Billy Khan a Bethesda blogján.

Az kétségtelen, hogy a PC-s verzióval ilyen gond nem lesz. Valószínűleg a motor bőven elbír majd 1080p-nél nagyobb felbontást is. A framerate már kérdéses, hiszen a közelmúlt id programjai rendszerint 60 fps-es zárral érkeztek. Mindenesetre mi így is örülünk. Ha a világbékét is bejelentik ma, akkor ez lesz a történelem legjobb péntek reggele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!