Hirdetés

Doom - itt az új egyjátékos előzetes, amit még nem szabadna látnunk

|

Idő előtt került fel YouTube-ra Doom új előzetese, de nem tudták olyan gyorsan leszedni, hogy valaki ne mentse le és tegye fel máshova.

Hirdetés

Ha megnézitek a trailert, láthatjátok hogy ez még nem a végleges változat. Nagyon valószínű, hogy nem kamu, mert csak olyan jeleneteket tartalmaz, amiket még nem láttunk, és pont úgy van megvágva, mint ahogy a Bethesda csinálná. 

A videóban láthatjuk, hogyan szerzi meg a Doom főhőse a power armort, amiben egész végig flangál, feltűnnek válogatott, új és már korábban látott ellenfelek. A feliratok alighanem cserélődni fognak, mint azt az utolsó néhány jelenetben, bal felül látható szöveg is jelzi. Akinek nem indul el vagy nem jelenik meg a videó, megnézheti itt is.

Az anyagot egy Muravyei nevű reddit felhasználó tette fel a Vid.me-re, aki azt állítja, a Bethesda tette közzé. Az alacsony felbontást azzal indokolja, hogy - mint az egyébként szintén észrevehető - nem lementette, hanem rögzítette, illetve valószínűleg a feldolgozás sem ért még a végére, mikor meglátta. Várjuk, hogy a Bethesda hivatalosan kiadja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)