Hirdetés

Doom Eternal - a QuakeConon mutatják meg a Battlemode-ot

|

A Bethesda házi rendezvényén többek között a Doom Eternal többjátékos módja is tiszteletét teszi.

Hirdetés

A fejlesztők már az E3 során igyekeztek tisztázni, hogy a Doom Eternalban nem lesz semmilyen deathmatch játékmód. Elmondásuk szerint a Battlemode-ra, egy asszimetrikus PvP élményre koncentrálnak elsősorban, amelyben valaki a démonölőt játssza, míg két másik játékos a démonokat. 

Hirdetés

A hivatalos Doom Twitter egyik új bejegyzéséből az is kiderült, hogy mikor nézhetünk bővebben is bele a Battlemode játékmenetébe, ugyanis bejelentették, hogy a Doom Eternal multis mókája is ott lesz az idei QuakeConon, és július 26-án számíthatunk a felbukkanására a "Year of Doom" panel keretén belül: 

Persze nem csak a többjátékos módról, hanem a Doom Eternalról is többet tudhatunk majd meg, illetve új jeleneteket is láthatunk az eseményen. A játék november 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)