Hirdetés

Doom Eternal - ilyenek lesznek a meccsek a különleges többjátékos módban

|

A Battlemode-ban a démonok szemszögéből is megismerhetjük a Doom Slayer elleni küzdelem nehézségeit.

Hirdetés

A fejlesztők nem erőltetik a 2016-os Doomban bemutatott többjátékos részt, és inkább valami sokkal érdekesebbet pakolnak bele az Eternalba. Az idei QuakeConon már megtudhattuk, hogyan fog működni az új Battlemode, és most végre élesben is megnézhetjük a mókát.

Hirdetés

Az új játékmód 2v1 harcokra van kihegyezve, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy két játékos a démonok közül választhat magának egyet, és csapatban kell tevékenykedniük, míg a harmadik résztvevő a Doom Slayert irányítja majd. Tekintve, hogy mennyire badass a játék főszereplője, viszonylag fair felállásnak tűnik ez.

Egyébként megjelenéskor összesen 5 választható démon és 6 egyedi aréna lesz a játékban, de jó hír, hogy a később érkező új tartalmak mindenki számára ingyenesek lesznek. Ha pedig érdekel, milyen is lesz a Battlemode, mindenképp csekkoljátok a Bethesda új videóját itt:

A Doom Eternal november 22-én robban be PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Ti kipróbáljátok majd a multiplayert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)