Hirdetés

DOOM - ezt hozza az új tartalmi frissítés

|

Aki már kicsit megunta a DOOM többjátékos részét, az most új kihívást találhat magának az Arcade módban.

Hirdetés

A fenti DOOM trailer röviden bemutatja, hogy mi vár benneteket, ha most elindítjátok a játékot. Megérkezett ugyanis a legújabb ingyenes tartalmi frissítés, ami több új játékmódot is kínál új SnapMap lehetőségek mellett.

A negyedik frissítés elhozta az Arcade módot, amiben a kampányt játszhatjátok újra, előre megnyitott fegyverekkel, rúnákkal, és mindennel, amire csak szükségetek lehet. Itt az a lényeg, hogy minél gyorsabban, minél többet gyilkolva nyomjátok a kalandot, és pontokat szerezzetek a ranglétra meghódításához.

A többjátékos oldalon vár rátok a Possession és a free-for-all rendszerre épülő Bloodrush mód is, ahol a bloodrush mérőtől függ, hogy mennyire gyorsan térhettek vissza a harcba, ha kilőttek benneteket. Mindezt ingyen, már most kipróbálhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)