Hirdetés

DOOM - friss képek az alvilágból

|

A QuakeCon 2015-ig nem árult el túl sok mindent a DOOM-ról az id Software, de az expó a minap elindult, és most néhány nagy felbontású képpel azért szebbé tette a hétvégénket.

Hirdetés

A QuakeCon 2015 indulásáig „egyfajta hírzárlatot" rendelt el az id Software, de mivel a minap elrajtolt az expó, így a Doom alfatesztjének infói mellett mutattak néhány a széria stílusát megidéző látnivalót is a shooterből. 

Alig várjuk már, hogy a Bethesda többet is mutasson a Doomból és vadonatúj részleteket osszon meg a játékmenetről, viszont addig az E3 2015-ön mutatott, brutális gameplay videóból ismert pokoli ellenfeleket csodálhatjuk meg a most érkezett nagy felbontású képcsomagban, csak éppen most nincsenek darabokban és golyók sem lyuggatják a testüket: 

A DOOM megjelenés 2016 tavaszára várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)