Hirdetés

DOOM III infók megint!!

|

A HomeLan Fed összehozott egy fincsi kövér beszámolót, a jelenleg is zajló QuakeCon 2002 egyik legfontosabb eseményéről, a Doom III prezentációról. Rengeteg szó esett a játék különleges képességeiről, az 5.1-es hangról, a valóságos fizikáról, és még sok egyébről! Ám a legfontosabb infók mégis: 1. ugyan nem árulták el, hogy pontosan mikor jelenik majd meg a progi, de nem szeretnék még egy E3-on bemutatni (amely szerint még 2003 májusa előtt piacra akarják dobni :D) 2. hivatalosan is megerősítették, hogy Xbox-ra is készül a gamma (remélhetőleg ez nem késlelteti majd a PC-s megjelenést). Akit érdekel a teljes cikk, az feltétlenül látogasson el ide (megértéséhez némi angol tudás szükségeltetik!).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)