Hirdetés

Doom III kiegészítő!

|

Öhm, ismer valaki egy Doom III nevű játékot? Csak azért kérdem, mert valami Carmack nevű ember itt kopogtat az ajtón, hogy csinálnak valamit hozzá. Nem mintha érdekelne :) Na jó, több komolyságot! Ha jól sejtem, a többségnek tetszett a Doom III. Nagyjából beváltotta a hozzá fűzött reményeket, pergő akció, csili-vili, meg minden. Az iD is úgy gondolja, hogy pozitívak az eladási ráták, úgyhogy egy percig sem ül tovább a babérjain :) Készül az első (?) kiegészítő, Resurrection of Evil alcímmel, amiből azonnal látszik, hogy nem egy újabb tycoon-játékot kapunk az arcunkba :) Új szörnyek, karakterek, pályák, fegyverek (visszatér a duplacsövű!), miegymás. A többi már csak marketingszöveg, egyéb fontos infó nincs. Várjuk sok szeretettel :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)