Hirdetés

Doom III: Nyilatkozik a főnök

|

Nyilvánvaló volt, hogy a Doom III elég nagy port fog kavarni, ha egyszer elkészül. Nos, miután ez az örömteli esemény megtörtént, sejtésünk be is igazolódott. John Carmack (róla mindenkinek illik tudni, hogy az iD Software vezető embere mellesleg pedig egy programozó zseni) is nyilatkozott az ügyben. Többek között ecseteli, hogy a fogadtatás messze várakozáson felüli volt, amire nagyon büszke, valamint, hogy szerény véleménye szerint a Doom III az eddigi legjobban sikerült alkotásuk. Szerintem is :) A nap másik érdekessége, hogy kikerült jónéhány cheat a játékhoz. Ezek, mondani sem kell, elég hasznosak tudnak lenni, viszont az is megtekintheti őket, aki csalás nélkül akarja végigjátszani, ugyanis olyan érdekes képességek lapulnak meg a programban, hogy öröm nézni. Elég talán megemlítenem azt a karaktersorozatot, amelyet a konzolba gépelve a játék fogja magát, és éppen aktuális ügyködésünket lementi egy .avi fájlba. Nyami :) A kódok listáját itt tekintheti meg a nagyérdemű.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)