Hirdetés

DOOM 3 - IT HAS BEGUN!!!!

|

Kedves egybegyültek, tisztelt vendégeim. Kérem kössék be biztonsági öveiket, engedjék el magukat, és adják át magukat az élvezeteknek! Megkezdődött vala a Doom 3 igazi őrülete, hiszen előbukkant a legelső magazin scan (illetve ennek mindjárt két verziója), mely a legújabb PC Gamer borítóját mutatja. A világ első Doom 3 bemutatója született meg, és a szerencsés előfizetők máris mindent tudnak amit kell. Bár magát a magazin oldalakat nem scannelhetem be nektek :) azért néhány érdekességet elárulok! A tesztelő nem kevesebb, mint 94%-ot adományozott a játéknak, ami nem semmi. A gépigényről a következőket lehet tudni (legalábbis amit a PC Gamer emberkéi ajánlanak):

  • 2GHz CPU, 512 MB ram, Radeon 9800, 5-csatornás hangkártya Ja, a támogatott grafkártyák a következők: GF 4 MX, GF 3, GF 4, GF FX (és újabb GeForce kártyák), ATI 8500, 9000 illetve bármely újabb Radeon

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)