Hirdetés

DOOM - neked melyik alternatív borító tetszik jobban?

|

Az internet nagy része egyetért abban, hogy a Doom alap borítója nem lett túl ütős, de a Bethesda két sokkal menőbb változattal is előállt.

Hirdetés

A Doom borítójával az a legnagyobb probléma, hogy egyáltalán nem doomos. Egy katona áll leszegett fejjel, rácsaptak egy logót, és ezzel el is intézték a dolgot. Mennyivel jobban néz ki például a legutóbbi GameStar borítója, nemde?

Az id Software viszont azt találta ki, hogy kifordítható borítót készít, így mig az egyik oldalon a nem túl menő változat látható, a másikon az alábbi két lehetőség egyike. Ez az egyik:

Ez meg a másik:

Az, hogy melyiket választják, rajtunk, rajongókon múlik. Szavazni alább tudtok, és amelyik több szavazatot kap, az lesz a Doom borítójának másik oldalán.

Nekem személy szerint a második opció jobban bejön, de az alapon sem vagyok annyira fennakadva, mint mások. Szerintetek melyik a csinosabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)