Hirdetés

A Doom rástartolt a mobilokra

|

Az 1994-es hódítását követően egyre nagyobb teret és rajongótábort szerzett magának az id Sodtware legendává nőtt FPS-e, a Doom. Az utóbbi években a Quake 1-el párhuzamosan a Doom 1, illetve 2 is elterjedt a Pocket PC-ken is, azonban az elmúlt hetek egyeztetései okán a Doom ezentúl hivatalosan is kapható lesz mobiltelefonra optimizált verzióban. A dologhoz csak egy java-képes telefon kell majd, valamint olyan szolgáltató, amely szerződésben áll majd az id Softwarerrel, valamint a Jamdattal. Magyarországon előreláthatólag a T-Mobile és a Vodafone teheti majd fel listájára a Doomot, mint unaloműzőt. A mobiltelefonra való kidolgozásért és végeredményért a Jamdat nevű cég lesz felelős, nekik jutott ugyanis az a nemes feladat; hogy mobilon is tegyék legendává a Doomot. A cégről további információ itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)