Hirdetés

A hackerek azon dolgoznak, hogy minden Doom részt Switchre vigyenek

|

Lassan a felnőtté avatási ceremónia digitális megfelelője lesz az, amikor egy új készülékre ráhackkelik a Doomot. A Nintendo Switch is átesett ezen.

Hirdetés

A Nintendo Switch tavaly megkapta a legfrissebb DOOM portját, de ez természetesen kevés a Doom rajongóknak. A játéktörténelemmel egyidős a küldetés, ami kimondja, hogy minden tárgyra rá kell műteni valahogy a klasszikus lövöldét. A modderek és a hackerek életük missziójaként értelmezték ezt.

Hirdetés

Legutóbb egy hackernek a Doom 3-at sikerült ráerőszakolnia a konzolra, mint ahogy az a lenti képből is látszik. 

A Switch hackerek igyekeznek a végletekig megnyúzni a hardvert, néhány nappal ezelőtt például Linuxot sikerült futtatásképes állapotban rátenni. Tavaly decemberben pedig az első Doom is rákerült. Mondjuk nem volt bugoktól mentes.

Remélhetőleg ezeket látva az id rászánja magát, hogy kiadja a teljes szériát a konzolra. Mi élveznénk, de lássuk be, erre kicsi az esély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)