Hirdetés

Doom 3 - top 10 hirdetési szlogen

|

A Homelanfed csapata összeütött egy vicces kis szlogenhullámban felépülő idézetgyűjteményt, melyek mind azt bizonyítják, hogy érdemes megvenni a Doom 3-mat :): 10. "Doom 3: jóízű egy kis BFG mártással." 9. "Vannak a Half-Life 2-nek dolgai, amik kijöttek a pokolból? Úgy hisszük nem..." 8. "Készülj a felosztályzásra..." 7. "Az az árnyék a szobádban nem realisztikusabb, mint a Doom 3 árnyékai..." 6. "A legjobb mentség egy 48 órás munkaszünetre." 5. "A Doom 3 fizikája phun..." 4. "Négy ember életért való küzdelme az egyetlen út..." 3. "Tényleg nincs szükséged arra a Madden 2005 másolatra amúgy..." 2. "Két szó: dühös anyák." 1. "Doom 3: a te új valóságod."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)