Hirdetés

Doom 3 vs Reznor

|

Két évvel ezelőtt még azzal dicsekedtek az id-nél, hogy sikerült megnyerni Trent Reznort, a Nine Inch Nails frontemberét, hogy gondoskodjon a Doom III hangjairól. Trent most a hivatalos weboldalán meséli el, miért is történt ez másképp, miért "lépett le". A lényeg a következő: Carmack-kal baráti viszonyba került és megkérte őt, hogy csinálja meg a Doom zörejeit, meg nagyjából mindent, amit a hangszóró játék közben kiad. Aláfestő zenéről nem is esett szó, csupán egy főcímről. A legprofibb embereket és a legkifinomultabb szerkesztő engine-t kapta segítségül, tehát teljesen kiélhette vágyait, aztán hirtelen közbejött az a fránya pénz... Viszont kíváncsi, hogy mit hoztak össze mégis a srácok. Nos, én annyit tennék hozzá, hogy régen még azt nyilatkozta, hogy képtelen egyszerre a lemezén és ezen is dolgozni. Ő tudja... :) De immár a kételkedők számára is bizonyossá vált, hogy a pár napja meghallgatható Doom 3 title song nem az ő munkája. Thanks Blue's.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)