Hirdetés

Dota 2 - 3 százalékot foglal a világ internetéből

|

Legalábbis csak akkor, amikor éppen kiadnak egy frissítést - mondták el a Linuxconon.

Hirdetés

Gabe Newell a Valve szülőatyja a Linuxcon alkalmával jelentette ki nemrég a megdöbbentő tényt: "Amikor egy új frissítést adunk ki a Dota 2-höz, becslésünk szerint az a világ hálózati adatforgalmának a 2-3%-át foglalja le."

Ami konyhanyelven az internetet jelenti. Azt nem részletezte Newell, hogy milyen módon jött ki nekik ez az érték, mert bizony ezt eléggé sokféleképpen lehet kiszámolni. Villogni mindenesetre jól lehet vele.

Ugyanezen a Linuxcon előadáson Newell megerősítette azt is, hogy a következő héten leleplezésre kerül pár hardware fejlesztésük is, tehát várhatóan a Steam Box kerül ismét előtérbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)