Hirdetés

Dota 2 Compendium - fantázia csapat és játékos kártyák

|

Bővültek a Dota 2 Compendium lehetőségei, ezentúl kedvenc csapatainkat és játékosaikat menedzselhetjük az International Tournament alatt.

Hirdetés

A 2013-as Dota 2 International Interactive Compendium egy amolyan virtuális könyv, egy kivonat, melyben figyelemmel követhetjük a nemzetközi nagy verseny történéseit, játékbeli extrákat és XP bónuszokat kapunk, a Valve azonban belerakott még pár újdonságot.

A fociból és egyéb sportokból már ismerős lehet a fantasy team kifejezés, ez most már a Dota 2-ben sem lesz ismeretlen: az International résztvevőiből összeállíthatod saját csapatodat, akik a tournament folyamán elért eredményeik alapján pontokat fognak kapni. Mindegyik csapatod után kapsz egy tárgyat is attól függően, mennyire jól teljesítettek és akár barátaiddal is összehasonlíthatod magadat a ranglétrának köszönhetően.

Minden résztvevő játékost összegyűjthetünk majd virtuális kártya formájában, amiket szabadon csereberélhetünk, ráadásul ha sikerül egy egész csapatot kiraknunk, plusz extrákat kapunk az Inernational Courierünkhöz, még egy rák mountot is beszerezhetünk neki a legvégén.

Megmérettetheted magad továbbá jóslótehetségedben is, 7 oldalnyi tipp mellett tehetjük le voksunkat, mint például "melyik játékos ölt a legtöbbet egy meccs alatt" vagy "melyik összecsapásban ölték meg Roshant a legtöbbször".

A Dota 2 International Compendium 8 euróba kerül, amivel mindezekhez a lehetőségekhez hozzájuthatunk, beszavazhatunk játékosokat a Solo Championship és All-Star versenyekre, az International Tournament végéig pedig 125% XP bónuszt és egy személyre szabható Smeevil couriert kapunk.

Minden Compendium után 2,5 dollár a nyereményalapba megy, így direkt a játékosokat is támogatjuk. Az alap 1,6 millió dollár azóta már 2,6 milliónál tart és esélyes, hogy nemsokára átlépi a 3 milliót is. A Dota 2 ezzel már most beírta magát a történelembe, mivel az eddigi legnagyobb prize pool a League of Legends Season Two World Championshipje volt a maga 1.970.000 zöldhasújával.

Az International Dota 2 Championship augusztus 7-től 11-ig kerül megrendezésre, le ne maradjatok róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)