Hirdetés

Dota 2 - az új játékosoknak is rengeteget segít az új frissítés

|

Megjelent a Dota 2 új, Dueling Fates névre hallgató frissítése, ami a meredek tanulási görbe mellett az elhúzódó meccsek problémájára is megpróbál megoldást találni.

Hirdetés

A Dota 2 legújabb verzióját elhozó 7.07-es patch, a Dueling Fates a veterán játékosoknak is hoz néhány újdonságot, például két egészen új hőst, illetve az eddig nem játszható 15 karakter is bekerült az Ability Draft módba. Viszont a Valve olyan változtatásokat is bőven eszközölt, amik az új játékosoknak tehetik valamivel vonzóbbá a MOBA-t.

Hirdetés

Fejlődött például a kliensben lévő funkció, amivel mindenki létrehozhat a tárgyakra és a képességekre is kiterjedő útmutatókat minden hőshöz, így jó tippeket kaphatunk a közösség többi tagjától, amikor megpróbálunk megtanulni egy-egy új karaktert. A Dota 2 hírhedten hosszú meccsei helyett pedig első körben kipróbálhatjuk a Turbo módot, ahol több XP és arany üti a markunkat, gyorsabban respawnolunk, könnyebben leverhetjük a védelmi épületeket és bárhol vásárolhatunk tárgyakat. Ezt afféle Dota-lite-nak szánják a készítők, ami segít megszokni a játékot anélkül, hogy egy óráig kéne viselnünk egy, a meccs korai szakaszában elkövetett hibánk következményeit.

A normál meccsekben is nerfelték az épületeket, ráadásul egy új tárggyal (Meteor Hammer) és a creep-hullámok erősítésével is megkönnyítették a ledöntésüket. Így a mostani állapothoz képest könnyebben zárhatják le a meccseket az előnyt szerző csapatok, ami megint csak a  Dota 2 hosszúra nyúló mérkőzéseit hivatott felhasználóbarátabbá rövidíteni.

Ráadásul ha minden a készítők tervei szerint alakul, eközben többet is harcolunk majd a többi játékossal, hiszen alaposan nerfelték a dzsungelezést az Iron Fang eltávolításával, ezzel a lane-ekre és a többi játékos közelébe irányítva az eddig a szörnyeket farmoló karaktereket. Szintén ehhez kapcsolódik, hogy a Bounty Rune-ok is új helyre kerültek, ahol könnyebben alakul ki harc a megszerzésükért. Ezeken kívül is számos változtatás érkezett a Dueling Fartes frissítésben, ezekről itt olvashattok, a következő hetekben pedig minden bizonnyal megtapasztalhatjátok, hogyan alakul át a Dota 2 meccseinek képe ezeket követően.

Első ránézésre mit szóltok a változtatásokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)