Hirdetés

Dota 2 - mégsem lesz karácsony?

|

A Valve ismét a bolondját járatja a játékosokkal. A tegnap bejelentett karácsony elmarad. Vagy mégsem?

Hirdetés

A Dota 2 év végi eseményét tegnap erősítették meg, amikor a Dota 2 blog címlapjára került az event nem túl részletes leírása. Az éj leple alatt azonban megváltozott az oldal, és jelenleg azt hirdeti: A Frostivus elmarad.

Amikor már mindenki azt hitte, hogy idén semmi sem sülhet el balul, akkor beüt a krach. Az oldalon egy hirdetmény található, amely az "egyetlen igaz király"-tól származik, és az idei esemény eltörlését adja tudtunkra.  A tegnapi update során a játékból ki is került Skeleton King mint választható hős, a Valve a király sűrű teendőit jelölte meg elsődleges okként.

Külföldi fórumokon már hatalmas sírás vette kezdetét a hős kivételét követően. Skeleton King az egyik legrégibb hős a játékban, többen azt írták, nem fognak a Dota 2-vel játszani, amíg kedvencük vissza nem kerül. Természetesen a Valve csak az esemény kedvéért távolította el a karaktert, valószínűleg fontos szerepe lesz majd az új játékmód során.

A háttérben olvasható kissé elmosódott táblán található még egy felhívás, amely kvázi egy állásajánlat. A hirdetmény feladója egy parancsnokot keres, aki saját légióval rendelkezik. Merő véletlen, hogy Legion Commander hónapok óta félkész állapotban hever a Valve műhelyében. Úgy tűnik, végre befejezték, így az új, december 21-én induló event új hőst is tartogat majd számunkra.

Örülünk?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)