Hirdetés

Dota 2 - a holland játékosok már előre látják, hogy mit tartalmaz a megvett loot box

|

Már a gyakorlatban is jól tapasztalható a Dutch Gaming Authority hatása.

Hirdetés

A Valve még júniusban hozta meg a döntést a Dutch Gaming Authority nyomására, miszerint a holland játékosok ezentúl nem cserélhetnek tárgyakat, illetve a Steam közösségi piacát sem használhatják.

Hirdetés

Azóta a Dota 2-ben még egy lépést tettek a loot boxokkal kapcsolatban - a játékosok már látják, hogy mit fognak kapni egy dobozból. Az újdonságra a játék Reddit-oldalán hívta fel a figyelmet Lerhf, aki a következő képet publikálta:

Eszerint már közvetlenül a vásárlás előtt látszik, hogy melyik tárgyat kapjuk, illetve az is kiderült, hogy csak egyesével lehet vásárolni a boxokat, a láda nyitóanimációja pedig teljesen eltűnt.

Elég sajátos megoldás a Valve részéről, hogy így lépnek át a loot boxok szerencsejáték aspektusán. Minden esetben látjuk mit kapunk, viszont továbbra is sok dobozt kell kinyitni, hogy legyen esélyünk egy különlegesen ritka tárgyra. Viszont azt is előre fogjuk látni, ha nagyobb szerencsénk van. És még mielőtt valakinek eszébe jutna: ha kihátrálunk a vásárlásból, és újból visszalépünk, ugyanazt a tartalmat kapjuk meg, mint amit eredetileg láttunk.

Ti mit szóltok a Valve új, holland loot box rendszeréhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)