Hirdetés

DotA 2 - jönnek a reklámok

|

Ma frissítés érkezett a DotA 2-höz amiben fejlesztették a spectator módot, de ami fontosabb, hogy bekerültek a reklámfelületek.

Hirdetés

Nos, az ingyenességnek is megvan az ára. A DotA 2 majdnem teljesen ingyenesen játszható, fizetni egyedül a kedvenc karaktereink átalakításáért kell, de akiket ez a része nem érdekel, ők teljes élményt kapnak egy forint elköltése nélkül is. Persze ez sem véletlen, a Dota 2 platformja remek lehetőséget ad a reklámozásra, melynek üres felületei már bekerültek a keretrendszerbe.

A frissítés nem csak ezt tartalmazta, fejlesztették a megfigyelő módot, amikor a játékosok egy élő meccset nézhetnek a játékon belül. Most már egy fejlettebb rendszerben izgulhatjuk végig a mérkőzéseket, és értékelhetjük is annak minőségét. A játszmákat később felvételről is újranézhetjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)