Hirdetés

Dota 2 - hamarosan beköszönt a karácsony

|

A halloween-i balhé után a Valve nem mert kockáztatni; jó előre bejelentették az év végi eseményt.

Hirdetés

A Dota 2 elég sok frissítést kapott az utóbbi időben. Bár megkésve, de megérkezett a rajongók által áhított Diretide, amely több dologban is különbözött az egy évvel korábbitól, sokak szerint jó, mások szerint rossz irányba tologatva az eseményt.

A napokban bemutatták a matchmaking rendszer jövőjét, melynek köszönhetően még kiélezettebb küzdelmekben vehetünk majd részt, most pedig bejelentették, hogy érkezik a karácsonyi event is. Teljesen kidobták a tavalyi ötletet (legalább is papíron, de erről később), és valami egészen újjal álltak elő, bár minden részletre még nem derült fény. Az elejtett félmondatokból és kétértelmű kifejezésekből arra következtethetünk, hogy az event december 21-én indul majd, és ismét lehetőségünk lesz új tárgyakat gyűjteni és craftolni. Nagy szerepe lesz az ajándékozásnak is, de ennek részletei is tisztázatlanok.

A Dota 2 blog záró sorai szerint "Nincs miért aggódni, most semmi nem sülhet el balul". Aki emlékszik még a tavalyi eseményre, a karácsonyt akkor idegesítő manók tették tönkre, így elképzelhető, hogy idén is betoppannak majd az utolsó pillanatban, hogy a feje tetejére állítsák az ünnepet.

Ti örültök a karácsonyi event-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)