Hirdetés

Dota 2 - kihirdették a harmadik Majort is

|

A Valve bejelentette a The Internationalt felvezető harmadik hivatalos versenyt is, melynek helyszíne sokak számára volt meglepetés.

Hirdetés

A Valve a tavalyi The International után teljesen átalakította a rendszert, és a világbajnokság mellé három új, Major névre keresztelt versenyt is felvett a versenynaptárba. Az ősszel lezajló frankfurti verseny után márciusban kerül majd megrendezésre a Shanghai Major, melynek kvalifikációja néhány nappal ezelőtt ért véget.

Sokan arra tippeltek, hogy az európai és kínai bajnokság után egy amerikai tornával vezetik majd fel a The International 2016-ot, de a Valve úgy döntött, hogy mivel a legnagyobb torna úgyis Seattle-ben kerül majd megrendezésre, az utolsó Major helyszínéül Manilát, a Fülöp-szigetek fővárosát választják. Ebben a régióban egyébként elképesztően népszerű a Dota 2, így a filippínó játékosok természetesen nagyon örülnek a bejelentésnek.

Több szervezet is megpróbálja meghódítani a SEA (délkelet-ázsiai) régiót, az ESL például decemberben jelentette be a 250 ezre dolláros ESL One Manilát. A Manila Major valamikor június elején kerül majd megrendezésre, a The International 2016 meccseit pedig augusztus közepén játszák a csapatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)