Hirdetés

Dota 2 Reborn - elindult a bétateszt

|

Komoly változásokat a népszerű Valve MOBA életébe a Dota 2 Reborn, amely a Source 2 grafikus motorral éled újjá és már bárki kipróbálhatja a bétáját.

Hirdetés

A Valve komolyan odatette magát a Dota 2 esetében és olyan fejlesztéseket végzett, amitől szinte újjászületett a sikeres MOBA: így jött létre a Dota 2 Reborn vadonatúj grafikus motorral és számos izgalmas újdonsággal.  

A Dota 2 Reborn alatt immáron a Source 2 végzi a dolgát, de nem ez az egyetlen nagy változás. Jelentősen átalakult a kezelőfelület, újratervezték a hősböngészőt és a Custom Game-ek bekerülésével több tucatnyi új játékmódra számíthatunk. A megreformált rendszerben sokkal könnyebb lesz játékosokat találni, valamint a barátokkal való kapcsolattartás és játék, amit a chat átalakítása és a streamerek munkájának egyszerűsítése tovább fokoz. A Valve nem engedi el a kezdők kezét sem, az új tutorial meccsekkel egyszerűen elsajátíthatóak a MOBA alapjai. A változtatások listájáról részletesen olvashattok a hivatalos honlapon (amelyet éppen fokozatosan fordítanak magyarra), de a Ranked Matchmakig egyelőre még nem működik. 

Ahhoz, hogy részt vegyetek a nyílt bétában nem kell más, mint a Dota 2 letöltése (ha esetleg még nem lenne meg). A játék elindítása után a Játék/Play menüpontnál válasszátok a Dota 2 Reborn Beta lehetőséget, majd egy kis letöltés és telepítés után már indulhat is a móka.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)