Hirdetés

Source 2-re költözhet a Dota 2

|

Új, Source 2-vel futó játékokat szívesebben látnánk, de az is lehet, hogy először a Dota 2 alá pakolja a Valve új motorját.

Hirdetés

A SteamDB-re kitett információk szerint a Dota 2 alatt nemsokára már a Source 2 pöfög majd, ami egyébként kompatibilis a Windows 32 és 64 bites változataival, és Mac/Linux rendszereken is működik.

Az, hogy a motorváltás a gyakorlatban mit is jelent, még nem teljesen tiszta, de a szakértők szerint a Source 2 gyakorlatilag egy fejlettebb eszköztár tartalomgyártáshoz. A Dota 2 jelenleg a Source motort használja, amiről ha a második verzióra költöznek az új funkciókat, az több grafikai beállítási lehetőséget, és durvább eszközöket adhat a modderek kezébe. A Valve márciusban jelentette be, hogy a Source 2 ingyenesen elérhető lesz, annyi kitétellel, hogy az azzal készített játékokat csak a Steamen keresztül lehet majd eladni.

Egyelőre a Valve nem kommentálta a Dota 2 költözéséről szóló pletykákat, de nem lenne meglepő, ha tényleg ilyesmire készülnének. Volt már szó korábban is a motorváltásról, így csak idő kérdése a hivatalos megerősítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)