Hirdetés

Dota 2 - jön a 20 fős játékmód

|

Már pörögnek a Dota 2-ben a custom játékmódok, és ehhez a Valve is szeretne hozzájárulni a saját művével.

Hirdetés

Az idei The International is tartogatott kellően izgalmas pillanatokat, például azzal, hogy a tavalyi bajnokok már az első fordulóban elköszöntek. A Valve egy különleges bejelentést is tartogatott a 2015-ös eseményre.

A Dota 2 Reborn változatában már lehet egyedi játékmódokkal szórakozni, és a közösségi mókázásba a fejlesztők is beszállnak egy általuk készített 10v10-es megoldással. Az új módot a The International színpadán jelentették be, ahova fel is hívtak 10 játékost a közönségből, akik aztán 10 profival szálltak szembe. Csodálatos káosz lett a dologból.

A Valve az új mód mellett bejelentette azt is, hogy a custom game alkotók maximum 24 fős térképeket készíthetnek a Dota 2 Reborn verziójában.

Követhetetlenül értelmetlen lett a játék, de ez az a fajta értelmetlenség, amibe mi is szeretnénk fejest ugrani. Még hozzon valaki egy Meepot, és már tényleg mindenki gépe lehal majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)