Hirdetés

Dota 2 - több tízezer dollárért kelt el egy tárgy

|

Hatalmas összeget adott egy játékos a Dota 2 egy nagyon ritka tárgyáért egy nemrég megrendezett online aukcióban.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy mostanság folyamatos a pezsgés a Dota 2 világában. A Halloween hiánya talán hatalmas felháborodást okozott, de ez sem tántorította el a játék rajongóit attól, hogy folytassák a játék ritkaságainak vadászatát, amelyek aztán igen tekintélyes összegekért kelnek el.

Ezúttal egy nagyon ritka, rózsaszín War Dog courier talált új gazdára a reddit Dota2Trade nevű fórumán potom 38 ezer dollárért (ez kb. 8,3 millió forint). A tárgyak szállítására szolgáló courier-ek között ez a második legritkább, míg az első a fehér. A ritkaságának az az oka, hogy alapvetően a színe nem része annak a 10 alap színnek, amelyeket a Valve létrehozott. 

Ahogy egy kedves reddit felhasználó is elmagyarázza, a játékban eleinte a courier színek a színskálán bárhol elhelyezkedhettek, de egy bug miatt rendeget játékos fekete színű couriert kapott. Ennek elkerülésére hoztak létre 10 előre definiált színt, így azok, amelyek kiesnek ezekből, azok nagyon ritkának és keresettnek számítanak.

Ti mit gondoltok erről? Van esetleg a birtokotokban valamilyen Dota 2 kincs?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)