Hirdetés

Dota 2 - LAN támogatás, Armory és GLaDOS

|

Alighogy megjelent a Dota 2, máris érkezik hozzá az első nagyobb frissítés, ami sok fontos és kevésbé fontos, de annál mókásabb újdonságot hoz.

Hirdetés

Szeptember 23-án egy tekintélyes tartalmi frissítés érkezik a Dota 2-höz. Az alapvető hibák foltozgatásán túl a csomag több olyan kisebb-nagyobb lehetőséget csap hozzá az alapjátékhoz, amelyekért a rajongók már a béta megjelenése óta könyörögtek.

Az első és talán legfontosabb adalék a LAN támogatás. Rengetegen kértétek, hát a Valve megadja nektek. Így nem csak az eSport atléták élete lesz egyszerűbb, de a LAN partik menüjére is visszakerülhet a piac egyik legjobb MOBA címe. Persze nem ez az egyetlen újdonság, például egy régi jó játékmód is bekerül a folytatásba: Captain’s Draft.

A keménykötésű DotA profik már jól ismerhetik a CD módot, melyben 24 véletlenszerűen összeválogatott hős „csomagból” választhatnak a csapattársak. Mindkét csapatnak kapitányt kell választania, akik kitilthatnak néhányat ebből az elve leszűkült körből. Már ennyi újdonság sem lenne rossz egy egyszeri frissítésben, de még a Backpack (a kozmetikai tárgyak, HUD skinek, egyéb, játékot nem befolyásoló apróságok gyűjtőhelye) rendszer is átalakul, Armory név alatt találhattok rá a frissítés után. A lényeg, hogy sokkal átláthatóbb lesz minden, hála a beépített szűrőknek.

A Dota 2 boltjába is érkezik néhány apróság, új ládák és Portal csomag, melynek köszönhetően akár GLaDOS is lehet az aktuális bemondónk. Nekem már ennyi is elég lenne (alig várom, hogy halljam a gépiesen szarkasztikus kiszólásait) de a CD mód és a LAN támogatás sokakat visszarángathat a háborúba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)