Hirdetés

Dota Underlords - már most lealázta az Artifact számait a Valve új játéka

|

Tegnap este PC-re és mobilokra is megjelent a Dota Underlords nyílt béta verziója, elég szépen rajtolt.

Hirdetés

A Dota 2 Battle Pass tulajdonosok már egy hete játszhatják, de a nagyközönségnek csak most vált elérhetővé a Valve saját Auto Chess verziója, a Dota Underlords. A játék tegnap 62946 játékossal érte el a csúcsot, ezzel pedig rendesen lekörözte az Artifact 60740-es maximumát, és ez még csak a kezdet...

Hirdetés

A Dota Underlords egyébként egy ingyenesen játszható móka, az újabban auto battlerként emlegetett műfajba sorolható alkotás. A játékosok egy sakktábla szerű pályára ledobálják a megvásárolt egységeiket, aztán nézik, ahogy azok az ellenségeinktől érkező bábuk ellen harcolnak. Ha sikerül legyalulni az ellenséges figurákat, akkor nyertünk, ha nem, akkor sebződünk. A játékmenet rettenetesen egyszerű, de az okos játékosok itt is kitudnak emelkedni a tömegből ügyes tervezéssel, okos gazdasági döntésekkel és jól átgondolt helyezkedéssel.

A Dota Underlords már elérhető PC-re, iOS-re és Androidra. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)