Hirdetés

Dota Underlords - elmetélileg jövő hónapban érkezik egy tartalmas frissítés

|

Többek között vadonatúj hősökkel is készül a Valve, sőt végre bekerül az első két Underlord is.

Hirdetés

Mostanában nem frissült olyan látványosan a Dota 2-höz készült auto chess műfajú játék, a Dota Underlords, ám ennek ellenére mégis sokan játszanak vele. Viszont ha minden igaz, már csak néhány hetet kell kibírnunk, és befut jó néhány izgalmas újdonság.

Hirdetés

Egy hivatalos bejegyzésből ugyanis kiderült, hogy a fejlesztők már gőzerővel dolgoznak a játék következő nagy frissítésén, ami már nagyon közel visz minket az 1.0-s verzióhoz. A tervek szerint október első felében érkezhet meg a patch, ami többek között bevezeti a duó játékmódot, hoz 6 új hőst és 3 Alliance-t, továbbá a kezelőfelület is át fog alakulni. Ez pedig még nem minden, ugyanis végre tiszteletüket teszik a játék címszereplői is, vagyis az Underlordok, akik közül kettő játszható is lesz a frissítést követően.

Egyébként ha kíváncsiak vagytok arra, mi mindent hozott a játék legutóbbi frissítése, akkor itt megtaláljátok az amúgy nem túl hosszú listát.

Ti szoktatok még játszani a Valve alkotásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)