Hirdetés

Dracula: Origin - Készül a folytatás

|

Folytatódik a 2008-as év meglepően jól sikerült vérbő kalandjátéka.

Hirdetés

Az ír, ukrán és francia szakembereket tömörítő Frogwares előszeretettel nyúl olyan kiváló 19. századi írók műveihez, mint Jules Verne, Sir Arthur Conan Doyle, vagy éppenséggel Bram Stoker.



Utóbbi ihlette a másfél évvel ezelőtt megjelent Dracula: Origin című kalandjátékot, amelyben Van Helsing professzor fél Európán keresztül kergette a vérszívó grófot, hogy megmentse barátját Jonathan Harkert, s annak szépséges feleségét Minát. A befejezést inkább nem lőném le, ám azt könnyen kitalálhattátok, hogy grófunk túlélte a végső összecsapást, különben nehéz lenne folytatást készíteni.



Az egyelőre még cím nélkül álló második felvonásban már nem az idősödő vámpírvadász szerepét osztják ránk, helyette a sötétség fejedelme, Drakula éjfekete köpönyegébe burkolózva járjuk majd London, Párizs és Velence utcáit. A történetről annyit tudni, hogy a gróf egy mindenre elszánt riválissal kerül szembe, miközben utolérik a múlt sötét árnyai, s rég eltemetett érzések kelnek életre szívében. Veszteség, bánat, csalódás: hiába no, a hosszú, haláltalan életnek is megvannak a maga hátulütői.
A várható megjelenésről, illetve a támogatott platformokról még nincs hír, de a PC már most biztosra vehető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)