Hirdetés

Drága a PS3 Mexikóban

|

Egy portál jelentése szerint a mexikói játékosoknak hatalmas felháborodással kellett tudomásul venniük, hogy a frissen megjelent Playstation 3 konzol ára magasan az egekben tanyázik.

Hirdetés

A Portalit jelentése szerint a mexikói konzol árakhoz mérten is irreálisan drágán árulják a Playstation 3 konzolokat. Az árcédulán 10,495 peso, azaz 974 dollár szerepel, ami még ebben a térségben is igen magasnak számít. Persze ez csak a 20 Gb-os merevlemezzel szerelt változat ára, így még többet kell fizetni a 60 Gb-os változatért. A végére hagytam a slussz poént: ez a hivatalos, Sony által meghatározott ár, nem a kereskedők ügyeskedése.

Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)