Hirdetés

Dragon Age 2 - A szerelem mindenkié

|

Hiába tiltakozik a rajongók egy része, a BioWare hajlíthatatlan, nem törlik az azonos nemű karakterek között szövődő szerelem opcióját.

Hirdetés

Már a Dragon Age: Origins is kiverte a biztosítékot néhány homofób játékosnál, s úgy tűnik, a Dragon Age 2 sem ússza meg kritika nélkül.



A hivatalos fórumon épp mindenki ezen csámcsog, pontosabban azok, akik úgy érzik, sérti őket, hogy a BioWare gondolt a játékosok egy bizonyos százalékára is, akik számára öröm, hogy a Dragon Age 2 végigjátszása során saját neméhez vonzódó karaktert is faraghatnak hősükből. Ismétlem, faraghatnak, vagyis semmi sem kötelező. Ezt vallja David Gaider, a történet szerzője, aki védelmébe vette a BioWare döntését: "Amíg ezek a románcok opcionálisak, és a játékosnak nem muszáj részt vennie bennük, addig úgy vélem, a kritikusoknak semmi okuk panaszra. Azért síkra szállni, hogy senki se találkozhasson bizonyos tartalmakkal csak azért, mert neki nem tetszik, egyszerűen esztelenség. Nekem nem okoz túl nagy erőfeszítést az ilyen dolgok beépítése. Nem kellett túl sok erőforrást fordítanunk arra, hogy örömet szerezzünk a játékosok egy kisebbségének és bízunk benne, hogy rajongóink elég szenzibilisek ahhoz, hogy örüljenek mások örömének. Ők is értékelnék, ha egyszer csak valamilyen téma kapcsán kisebbségben találnák magukat, mégis kapnának másoktól támogatást."


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)