Hirdetés

Dragon Age 2 - Hivatalosan bejelentve!

|

Nem vár tovább a BioWare. Hivatalos: jövő márciusban jön a Dragon Age 2!

Hirdetés

A reggeli szivárogtatás után hiába várakoztatná tovább a tűkön ülő Dragon Age rajongókat a BioWare. Mától hivatalosan is készül a Dragon Age 2!

Az első sajtóközlemény szerint a Dragon Age 2-ben egy Hawke nevű nincstelen száműzöttet alakítunk, akiből kalandjai során a Dragon Age univerzum legjelentősebb karaktere válik. A történések ezúttal Ferelden egy teljesen más szegletében játszódnak majd, ahol természetesen minden döntésünk hatással lesz majd a továbbiakra és magára a végkifejletre. A történet a játékbeli idővel számolva egy évtizedet ölel majd át. A harcrendszer is teljes átalakításon ment keresztül, ezért a harc minden kaszt számára (mágus, tolvaj, harcos) még dinamikusabbá válik. A Dragon Age 2 dramaturgiája egy új szintre lép majd a még jobb, filmszerű átvezetőkkel, amikre a jobb grafika és az új grafikus stílus teszi fel a koronát. A Dragon Age 2 megjelenése 2011. márciusában várható, PC, Xbox 360 és PS3 platformokra. Az első trailer eljövetele július 17-én esedékes. A játék hivatalos honlapja már látogatható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)