Hirdetés

Dragon Age 2 - ki az az Aveline Vallen?

|

A Bioware a Dragon Age 2 egy újabb karakterének kilétéről rántotta le a leplet.

Hirdetés

 

A hölgy neve Aveline Vallen, és katonaként tevékenykedik, aki a "kardok és pajzsok mestere, egy fáradhatatlan védelmező... egy darabig".

Aveline egy száműzött lovag leánya, akinek apja azt szerette volna, ha lovag válik belőle, ám eme vágya nem teljesült. Ugyan teljes értékű kiképzést kapott a lovagi harcászatból, egy elvesztegetett élet árnyékában nőtt fel, és nem akar még egyet elvesztegetni csakis a dicsőségért. Önálló döntése alapján lesz fogadott hazája, Kirkwall védelmezője. Az emberek akikért kiáll nem fognak egy felesleges ügyért meghalni. A büszkeség ugyanúgy gyógyítható, mint bármely más sebesülés - ha a veszély elmúlik és mindenki biztonságban hazatérhet. A Dragon Age 2 március 11-én jelenik meg Európában PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)