Hirdetés

Dragon Age: Dawn of the Seeker production update video

|

Úgy látszik, nemcsak mi, európaiak kedveltük meg a Dragon Age sorozatot, hanem a japánok is.

Hirdetés

Fumihiko Sori rendezésében érkezik majd 2012-ben az a CG anime film, amely a Dragon Age világán alapul és a Dawn of the Seeker alcímet viseli.

A történet szerint Orlais földjén egy fiatal Seeker (Cassandra) azért harcol, hogy egy sok vért kiontó összeesküvést megállítson. titkos és rejtett érdekek és kezek tépik szét éppen a birodalom legerősebb vallási rendjét, ez derül ki, ahogy nyomozni kezd a történések után. Azonban Cassandrát is megvádolják árulással és gyilkossággal. Barátok és ellenségek is üldözik, így a szép lánynak nemcsak a saját nevét kell tisztáznia, hanem a korrupt Templarokat és a kiugrott Blood Mageket is le kell lepleznie. Ha hibázik, a hóhér bárdja vár rá. Felül kell emelkednie saját dühén és le kell lepleznie a Szentséget fenyegető láthatatlan erőket, így Cassandra maga is legendává válhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)