Hirdetés

Dragon Age DLC-k két éven keresztül

|

A BioWare már kész tervekkel rendelkezik DLC, és Dragon Age ügyben.

Hirdetés

Greg Zeschuk nyilatkozata szerint a BioWare már kigondolta, hogyan fogja a rajongókat a gépük elé ragasztani. Greg szerint a DLC egy olyan dolog, ami fontos minden új játék esetében, ezért ők is nagyon komolyan veszik a témát. A BioWare tervei szerint, a megjelenés után még körülbelül két éven keresztül  számíthatunk letölthető tartalmakra, a Dragon Age: Origins esetében.

Ezek nem csacskaságok lesznek, mert Greg szerint nem szép dolog a rajongókat lehúzni, és ők nagyon is tisztában vannak vele, hogy a vásárlók nem hülyék. Amiért pénzt kérnek, az olyasmi lesz, amiért érdemes lesz fizetni. A DLC-k segítségével tovább bővítik majd a Dragon Age világát, apróságokkal igyekeznek fenntartani az érdeklődést, esetleg néhány új mellékszálat építenek a történetbe. Részleteket természetesen nem árult el, de hát még a játék sem jelent meg, szóval ez nem meglepő. Olvassátok el előzetesünket, esetleg nézelődjetek a galériában, ahová a minap került fel néhány új screenshot.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)