Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - havonta bemutatkozik egy új karakter

|

Úgy tűnik a Bioware még tudja fokozni. Bemutatkozott egy újabb karakter a Dragon Age legújabb részéből.

Hirdetés

Egyre többet hallunk a Dragon Age Inqusition felől, ennek ellenére még mindig tűkön ülve várjuk az újabb fejleményeket. A Bioware gondolt egyet, és ráállt a már eddig sem éppen laza idegeinkre.

A stúdió twitteren jelentette be az új fícsört. A program keretében a játékbeli társainkkal ismerkedhetünk majd meg, minden hónapban lehullik majd a lepel egy-egy karakterről. Ha minden igaz, már a jövő héten indul a móka. Elsőként egy női karakterről, Vivienne-ről tudhatunk majd meg többet, akiről már egy képet is sikerült szerezni, így legalább arcot társíthatunk a névhez.

A Dragon Age Inquisition várhatóan ősszel érkezik PC, PlayStation 3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra. De legszívesebben már most a bétát nyüstölnénk.

Ki várja már a játékot? Ki volt az eddigi részekből a kedvenc karakteretek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)