Hirdetés

Dragon Age: Inquisition videó - másfél órányi co-op játékmenet

|

A BioWare gondoskodott róla, hogy ma is meglegyen a napi betevő Dragon Age: Inquisition adagunk. Ezúttal a kooperatív multi került előtérbe.

Hirdetés

Ha figyelembe vesszük, hogy a Dragon Age: Inquisition egy kizárólag multis projektnek indult még a Dragon Age II fejlesztése közben, akkor máris egy picit más szemmel nézünk az akár négy játékost is kiszolgáló kooperatív többjátékos módra, amelyből fájóan keveset láttunk eddig.

A BioWare ezért egy másfél órás live-streamet tartott tegnap a konzolos kooperatív multi bemutatására, amit a csapat két munkatársa, Scylla Costa és Billy Buskell vezetett. Az alábbi videóban végigkalauzolnak minket néhány térképen ellenfelek garmadáját legyűrve, megmutatják a három rendelkezésre álló kasztot és a craftolást is bővebben szemügyre vehetjük, de ezeken kívül is akad néznivaló: 


Watch live video from BioWare on Twitch

Nektek a Dragon Age: Inquisition egyjátékos kampánya, vagy inkább a multiplayer tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)