Hirdetés

Dragon Age: Inquisition - ezt az easter egget soha nem találtad volna meg (videó)

|

A BioWare gyöngyszeme már hónapok óta megjelent, de még mindig tud újat mutatni a Dragon Age: Inquisition. Most például egy abszurd easter egget.

Hirdetés

A tavalyi év RPG nagyágyúját mi is nagyon szerettük, a BioWare harmadik Dragon Age játéka elképesztő siker lett, de meg is érdemelte az elismerést. Azt hittük, hogy mostanra már minden egyes zugát átnyálazták a Dragon Age: Inquisition világának, de úgy tűnik, még mindig találhatunk benne alaposan elrejtett dolgokat.

A következő easter egg megtalálásának módját ProjectFalconPunch videóra rögzítette, és őszintén szólva talán soha nem is jött volna rá senki erre a rejtett questre, ha a BioWare egyik fejlesztője nem dobja meg tippekkel az kollégát. A lenti videón látható, Emerald Gravesben található sziklán kell ötvenszer ugrálni, hogy részese lehess a rejtett kalandnak. Miután teljesíted a kavics által rád ruházott feladatot (egy ritka virágot, "Crystal Grace"-t fog tőled kéni), a térképre kerül egy furfangosan eldugott láda, amiben ritka tárgyak egész tárháza várja a megtalálót. Persze az is lehet, hogy az egyész csak egy hoax, és a BioWare volt mókás kedvében.

Ti még kalandoztok az Inquisition világában? Találtatok már ehhez hasonló titkokat a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)