Hirdetés

Dragon Age Journeys - Szerepjáték 2D-ben

|

Webböngésző szegítségével játszható Dragon Age kiadására készül a BioWare és az EA kettőse.

Hirdetés

Az Electronic Arts közismerten nem szívbajos, ha arról van szó, hogy egyetlen rókáról több bőrt is le lehet rángatni. Így fordulhatott elő, hogy a Dragon Age: Origins borítékolható sikerét meglovagolandó (vagy elősegítendő, nézőpont kérdése) 2D-s böngésző alapú szerepjátékkal rukkol elő.



Egészen pontosan sorozat születik majd a BioWare és az EA 2D koprodukciójában. A fejlesztést Daniel Stradwick, a The Monster's Den című webes RTS alkotója vezeti. Az első rész Dragon Age Journeys: The Deep Roads címre hallgat, s Ethan Levy producer blogbejegyzése

szerint az eredeti játékból átvett karakterosztályokkal, képességfával, hanghatásokkal és zenékkel, valamint kezelőfelülettel találkozhatnak a játékosok. A tervek szerint három fejezetben mutatják be a teljes történetet, melyek közül az első a címadó Deep Roads mellett Orzammert tartalmazza, mint helyszínt. Miután a munkálatokat nem tegnap (még 2008-ban) kezdték el, ezért nem túl távoli premierre számítunk annak ellenére, hogy hivatalos időpont még nem áll rendelkezésünkre.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)