Hirdetés

Dragon Age: Origins - Elérhető az első javítás

|

Nem kellett sokat várni az első Dragon Age: Origins foltozásra.

Hirdetés

Bizony nehéz dolog hibátlan termékkel a nagyközönség elé állni. Olyannyira, hogy szinte minden játékhoz érkeznek a javítások, foltozások még jó ideig. A Dragon Age: Origins sem kerülte el a sorsát, és már tölthető is az első tapasz.

Telepítése több szempontból is ajánlott. A legfontosabb, hogy javít egy bugot, melynek hatására karaktereink tulajdonságai összezavarodhatnak, ami mondjuk egy lvl15-ös kari esetében nem kicsit idegesítő. A másik fontos dolog a nehézség. Aki játszott már szerepjátékkal az tudja, hogy a taktika fontos része a harcoknak, az ész nélküli vagdalkozás sosem vezet eredményre, és nem véletlenül van a játékban a "pause" gomb. Szeretném azt hinni, hogy rutinos szerepjátékos vagyok, de bevallom a Dragon Age: Origins során néhányszor nagy veszélyben volt a monitor, a billentyűzet, sőt a nejem is. Ennek oka, hogy a játék normal fokozaton igen nehéz tud lenni, míg a könnyű fokozat nevetségesen... hát könnyű. A tapasznak hála karaktereink kicsit keményebbek lesznek normal módban, ami viszont érthetetlen, hogy az easy mód még könnyebb lett. No mindegy, megyek is tesztelem jól. Ja igen, letöltés innen. Vagy innen.

Itt a hivatalos oldalról a link, elméletileg minden nyelvet támogat:

Dragon Age: Origins 1.01 patch

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)