Hirdetés

Dragon Age: Origins - Elmarad a tavaszi premier

|

Azok, akik már alig várták a tavaszi megjelenést, kénytelenek lesznek hosszabb ideig gyakorolni a türelem ritka erényét.

Hirdetés

BZ kollégánk néhány hete találkozott a BioWare kulcsfiguráival, minek eredményét aktuális számunkban olvashatjátok. Akkor még nem merült fel annak a lehetősége, hogy nagyobb halasztás bejelentésére kerüljön sor. Az is igaz, hogy sosem volt kőbe vésve a 2009. esztendő eleje. Az egyetlen dolog, ami indoklásként elhangzott, a konzolos verziókkal van összefüggésben. A cél, hogy mindhárom platformra (PC, PS3, X360) egyszerre jelenjen meg a Baldur's Gate szellemi örökösének kikiáltott fantasy RPG. Mivel a PC-s változat jókora fórral rendelkezik konzolos testvéreihez képest, így a rendelkezésre álló extra időben több lehetőség lesz a hibák kijavítására.
Az új időpont tehát 2009 második fele (inkább a vége, mint a közepe).

 - Ha valami nem tetszik, mondd a képembe!

dragonageoriginsscreenshot.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)