Hirdetés

Dragon Age Origins gyűjtői kiadás

|

Értetlenül pislogtunk volna a nagyvilágra, ha épp a BioWare soron következő szerepjátékának nem látna napvilágot gyűjtőknek szánt kiadása.

Hirdetés

Az idehaza Dragon Age: Vérvonalak címmel megjelenő Dragon Age: Origins a BioWare tervei szerint a Baldur's Gate széria szellemi örökösének tekintendő. Gyakorlatilag a játék bejelentése óta elmondják ezt minden héten.



Hogy valóban méltó öröksnek bizonyul-e, arra majd az október 20-án esedékes megjelenést követő hetekben térjünk vissza. Addig elég, ha tanulmányozzuk a nyilvánosságra hozott gépigényt és örvendezünk az idegtépő DRM hiánya miatt. Az elkötelezett rajongók azonban ritkán érik be ennyivel, ők többet akarnak, lehetőleg mindent, ezért vélhetően azonnal rávetik majd magukat a limitált példányszámban érkező gyűjtői kiadás fémes csillogású dobozára.



A csomagolás mögött megbújik egy DVD lemez, amin a werkfilm, és a játék zenéje mellett előzetesek, háttérképek, tippek és trükkök, illetve egy koncepciórajzokat bemutató videó kapott helyet. Ferelden királyságát, és a környező területeket bemutató, szövetből készült térkép, extra játékbeli tartalom: Bergens Honor, Grimoire of the Frozen Wastes, Final Reason (sajnos nem egyértelmű, hogy mit takarnak az elnevezések), The Stone Prisoner (megnyitható küldetés), Shale (megnyitható karakter). Végezetül pedig egy nem részletezett in-game tárgy is jár a Mass Effect 2-höz. Mielőtt még örömtüzeket gyújtanának egyesek, kénytelen vagyok lenyeletni a keserű pirulát, miszerint a PS3-as változat ez utóbbit nélkülözi, tehát még nem beszélhetünk arról, hogy a Mass Effect 2 a Sony konzoljára is ellátogatna.



Ha még ez sem lenne elég, akkor érdemes lehet a GameStop előrendelői akcióját választani, ami a Dragon Age: Origins gyűjtői kiadása mellé a Feral Wolf Charm, és a The Memory Ring nevű exkluzív in-game tárgyakat eredményezi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)