Hirdetés

Dragon Age: Origins - Háztűznézőbe jöttünk!

|

3, azaz három újabb képpel gazdagodott Dragon Age: Origins galériánk. Ha ez így folytatódik, segges lesz a vége.

Hirdetés

Nem csináltam eddig sem titkot abból, mennyire szeretem a szerepjátékokat, s mekkora lelkesedéssel várom a BioWare soron következő alkotását. Éppen ezért dúlok-fúlok amiatt, hogy mindösszesen három újabb képpel szúrják ki a szemünket. A tavaszra tervezett megjelenésig elvileg már csak 4-5 hónap van hátra, így nem bánnám, ha kissé felpörögne a marketinggépezet. Nem azért, mert a jó bornak is szüksége van cégérre, hanem azért, mert amit eddig láttunk, az kevés.
No mindegy, itt van nekünk ez a három új képecske, lehet csodálni, lehet fanyalogni - tegyen mindenki belátása és vérmérséklete szerint.

Dragon Age: Origins - 43. kp Dragon Age: Origins - 42. kp Dragon Age: Origins - 41. kp



A játékmenet, ha minden igaz, a Baldur's Gate-re emlékeztet majd, azaz viszonylagos szabadság mellett barangolhatunk a világtérképen, a harc valós időben zajlik, de a pause lenyomásával "körökre osztható", a varázslatokat kombinálni lehet a nagyobb hatásfok érdekében (zsírral csúszóssá varázsolt talaj lángba borítható egy tűzlabdával), a párbeszédrendszer visszatért a hagyományokhoz, a főhős nem szólal meg, tehát kicsit retró, kicsit újhullámos egyveleget kapunk. A végigjátszható előtörténet pedig mindenképpen kuriózumnak számít. Ha csóró lelencgyereket akarunk indítani, aki vásári majmoktól tanulta el a zsebmetszés művészetét, akkor bizony - legalábbis ezt ígérgetik - a nagy kaland kezdete előtt a "tanoncévekbe" is belekóstolhatunk. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)