Hirdetés

Dragon Age: Origins - Jövő héten visszatérünk Ostagarba

|

Némi csúszás után január második hetében mutatkozik be a következő DLC.

Hirdetés

Bár Ferelden trónján új király ül (Döntéseinktől függ, hogy ki, illetve kik uralkodnak.), ez nem jelenti azt, hogy az ostagari csatában elesett Cailan királyt ne illetné meg a végtisztesség.



A több év játéka díjat bezsebelő (Nálunk is esélyes a címre.) Dragon Age: Origins joggal viseli a Baldur's Gate sorozat szellemi örököse címet. A főként PC-n ragyogó RPG egyebek mellett fordulatos történetének, epikus csatáinak, szerethető mellékszereplőinek és világbajnok zenéjének köszönhetően népes rajongótáborra tett szert, akik jó eséllyel még mindig az első végigjátszásuk közepén tartanak. (Nekem cirka 80 órámba került minden mellékküldetéssel együtt.) A Dragon Age: Origins egyébként sem rövid játékidejét a már meglévő két DLC (The Stone Prisoner, Warden's Keep) mellett január ötödikétől egy harmadik, a Return to Ostagar hivatott meghosszabbítani. A PS3-ra írt verzió valamivel később, de még mindig január folyamán lát napvilágot.



Az új kaland során a játék elején megvívott vesztes ütközet helyszínére térhetünk vissza Ostagar romjai közé. Mélyen az ellenséges vonalak mögött járunk, így amellett, hogy fényt derítünk Cailan titkos tervére, visszaszerezzük vértezetét és fegyverzetét, jó néhány szörnyeteget is kardélre hányhatunk.
A kiegészítés 400 BioWare pontba (PC), 400 MS pontba (X360), vagy 4,99 dollárba (PS3) kerül majd.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)