Hirdetés

Dragon Age: Origins - Két DLC áll készen a premier napjára

|

A BioWare letölthető tartalmakat ígért a népnek. Meg is kapjuk őket, már a megjelenés napján.

Hirdetés

Nem kevés szerepjátékos várja már epekedve a Dragon Age: Origins megjelenését - bár a GSO-n olvasható kommentek alapján a Mass Effect 2 hívei vannak többségben -, akik között vélhetően olyan is akad szép számmal, aki már előrendelte a játékot.



Nekik szól elsődlegesen a The Stone Prisoner címre keresztelt DLC, amelynek legnagyobb vonzereje alighanem az új segítőtárs, az egyetlen még megmaradt kőgólem, Shale lehet. Az előrendelőknek ingyenes, mindenki másnak 15 dollárba kerülő tartalmi bővítés a gólem történetén túl új helyszíneket, tárgyakat és egy kódot foglal magába, amivel hozzáférhetünk a vérsárkány páncélzathoz. Érdekességként megemlítendő, hogy a szóban forgó vértezet a későbbiekben a Mass Effect 2 végigjátszása során is használható lesz.



A másik DLC a The Warden's Keep címet viseli. Itt egy új kaland, néhány új tárgy és képesség vár reánk potom 7 dollárért, vagy annak megfelelő MS pontért.
Nem rossz, nem rossz, továbbá azt is megértem, hogy a konzolok szülték a DLC-ket, de kérdem én, nem lenne jobb az ilyen apró csomagocskák helyett teljes értékű kiegészítőkkel boldogítani a Dragon Age: Origins rajongóit?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)