Dragon Age: Origins - Klasszikusokat idéz" /> Dragon Age: Origins - Klasszikusokat idéz"/>
Hirdetés

Dragon Age: Origins - Klasszikusokat idéz

|

A viszonylag keveset mutató, a játék saját motorjával készült videók után jóval beszédesebb képek kerültek napvilágra.

Hirdetés

2004. nyarán esett meg, hogy a BioWare bejelentette, egy olyan projekten dolgoznak, amellyel visszatérnek a gyökerekhez (erre is utal az Origins alcím), s újfent egy klasszikus fantasy világba invitálják a szerepjátékosokat.

Dragon Age: Origins - 10. kp Dragon Age: Origins - 11. kp Dragon Age: Origins - 12. kp Dragon Age: Origins - 13. kp



Az eltelt évek során alig-alig szivárgott ki valamilyen információ, vagy felvétel az aktuális állapotról. Az E3 előestéjén megtört a jég, s több rövid videóval igyekeztek átadni a jövő nyáron érkező pc-s (egyelőre) RPG hangulatát. A nagy dömpingben nem hagyhattuk elsikkadni a legfrissebb hivatalos képeket sem, ugyanis ezek már jóval többet árulnak el mint bármilyen átvezető animáció. A szabadon állítható látószög jóvoltából akár a Baldur's Gate, az Icewind Dale és a Planescape: Torment szentháromságot idéző látványban is részünk lehet.

Dragon Age: Origins - 14. kp Dragon Age: Origins - 15. kp Dragon Age: Origins - 16. kp Dragon Age: Origins - 17. kp



Hogy tartalomban is felnő-e a fent említett klasszikusokhoz, az még a jövő zenéje, ám a BioWare-től megszokott epikus történet, a karakterek végigjátszható előélete (ez szabja meg későbbi világnézetünket), s a fejlesztők fennen hangoztatott nyilatkozata, miszerint a Baldur's Gate szellemi örökösét készítik, bizakodásra ad okot.

Dragon Age: Origins - 18. kp Dragon Age: Origins - 19. kp




Szerk.: Időközben Greg Zeschuck Bioware alapító tolmácsolásában bemutatták az első gameplay mozzanatokat is.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)