Hirdetés

Dragon Age: Origins - Konzolonként eltérő irányítás

|

A három különböző konzoltípusra megjelenő Dragon Age: Origins rendszer specifikus irányítással próbálja meghódítani vásárlói szívét.

Hirdetés

A konzol specifikus irányítás segítségével minden felhasználó szorosabban kötődhet a szerepjátékhoz, valamint úgy érezheti, a Dragon Age: Origins kifejezetten az általa támogatott konzolon került kifejlesztésre, vélekedett a BioWare gárdája.

A képzeletbeli fantáziavilágra alapozó szerepjáték az év végén kerül forgalomba asztali, Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken. Ray Muzyka (BioWare nagyfőnök) emelkedett hangnem nyilatkozott a muliplatform fejlesztésekről, mint elmondta, nagy erőbedobással kalapálják mindhárom verziót. A specifikus irányításon kívül egyéb szignifikáns különbségeket nem találhatunk majd az egyes verziók között, habár a PC-s átirat esetében a Baldur’s Gate érzésvilága biztosan visszaköszön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)